Építészeti irodánkba

Építész tervező munkatársat

keresünk

Építész tervező munkatársat keresünk. Egy innovatív, igényes szakmai színvonalat, komplexitást és kiszámíthatóságot képviselő iroda vagyunk.

Amennyiben hozzánk jelentkezel, akkor tőled nagy precizitást, kreativitást szakmai kiválóságot, a szakmánkhoz szükséges végzettséget, tapasztalatot várunk el. Főbb feladataid között fog szerepelni építészeti tervezés, szerkesztés, vázlattervek, látványtervek, engedélyezési tervek és kiviteli tervek készítése. Ezen felül közreműködés szakági, hatósági és megrendelői egyeztetések lebonyolításában. Ebben a munkakörben tudnod kell kezelni egymással párhuzamosan futó projekteket, kapcsolatot tartani szakágakkal, szolgáltatókkal. Nyitottnak kell lenned a tanulásra és az újra, amiben folyamatosan segítünk.

Nálunk érdekes, jellemzően nagyobb komplex munkákat végezhetsz, változatos szakmai tevékenységekben veszel részt, egyes projekteket végig tudsz kísérni a gondolattól a megvalósításig. Nem utolsó sorban, széleskörű és átlag feletti szakmai tudás megszerzésének a lehetőségét biztosítjuk. Nálunk a helyed, ha a fentiek elnyerték a tetszésed, ha szereted a szakmád és egy igényes, magas szakmai színvonalon teljesítő építész irodában dolgoznál. Előmeneteli lehetőséget, biztos kiszámítható munkahelyet, rendezett környezetet és még rugalmas munkaidőt is biztosítunk.

Jelentkezz amíg még lehetséges.

Jelentkezni az alábbi linkre kattintva, egy 5 perces kérdőív kitöltésével tudsz:

https://tech.interspeedia.com/jobs/setup_application.php?idClient=21158&id=47067

Kulcsszavak: építészmérnök állás, építészmérnök állás Eger